Pijlman Kantoormeubelen, de specialist in kantoormeubelen en magazijninrichting in zowel nieuw als gebruikt.

Een selectie van onze uitgelichte producten

Al meer dan 30 jaar levert Pijlman Kantoormeubelen diverse kantoormeubelen aan duizenden tevreden klanten.

Kom ons assortiment nieuwe en gebruikte kantoormeubelen en magazijninrichting bewonderen in onze showroom en magazijn van 3000 m2 aan de A7 in Sneek.

Pijlman Kantoormeubelen is onder andere leverancier van diverse kantoorkasten om uw archief en administratie te bewaren.

Wilt u een compleet nieuwe werkplek, dan heeft u een ruime keuze aan bureaustoelen, bureaus en ladeblokken.
Uw bedrijfspand bestaat uit meerdere ruimtes en voor iedere ruimte hebben wij bijpassende producten, zoals vergaderstoelen, receptiebalies en kantinetafels.

Ook voor uw magazijn hebben wij een passende oplossing.  Houten of stalen legbordstellingen, groot vak stellingen of palletstellingen, voor elk magazijn is een praktische oplossing.

Bekijk onze video!

De Bus

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op over de levering van het meubilair en streven ernaar om binnen 5 werkdagen te leveren. Daarnaast worden de kantoormeubelen (boven €100 en binnen NL) ook nog eens gratis geleverd en gemonteerd door onze eigen mensen.
U hoeft dus bureau of bureaustoel niet zelf in elkaar te zetten, maar dat doen wij voor u.

En als wij klaar zijn met het monteren, dan nemen wij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. U kunt dus direct gebruikt maken van uw nieuwe kantoormeubelen.

Persoonlijk advies op maat

Door meer dan 25 jaar ervaring en onze eigen import hebben wij voor u een met zorg samengesteld assortiment.

In onze ruime showroom kunnen wij u onder het genot van een kopje koffie voorzien van het juiste advies. Voor vragen en of advies kunt u ook contact met ons opnemen.

Een team van gespecialiseerde mensen staat voor u klaar.
Wij helpen u graag verder.