Een bijdrage van Pijlman Kantoormeubelen aan een ergonomisch verantwoorde zit- en werkhouding.

Dé ideale stoel

U kent de voorbeeld tekening vast wel. Het is hèt voorbeeld voor een optimale werk-en zithouding bij kantoorwerkzaamheden. Zeer voornaam voor uw fysieke gesteldheid op korte en lange termijn.
U behoort immers een goed gevoel te hebben en te houden bij uw dagelijkse maatje aan het bureau, uw bureaustoel.

Het kiezen van een bureaustoel lijkt makkelijk, maar is toch complexer dan de meeste mensen denken. Het is een kwestie van de juiste stoel, met de juiste afmetingen en de juiste verstelmogelijkheden. Dé ideale stoel bestaat ook niet, puur omdat de mens niet geschikt is om langdurig te zitten. Beweeglijk zitten en veel afwisseling in werkzaamheden zijn daarbij van groot belang. De ene stoel nodigt dan ook meer uit om beweeglijk te zitten dan de andere.

De juiste stoel

Voor de juiste stoel, kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Sneek. Hier wordt u geholpen door deskundige medewerkers die u alle mogelijkheden van onze stoelen aan den lijve laten ondervinden. U krijgt een antwoord op de vraag; hoe voelt de stoel aan en hoe weet u of u de juiste zit- en werkhouding heeft? Laat u instrueren, want het is ons vak ervoor te zorgen dat u jarenlang comfortabel en fysiek verantwoord zittend werk kan doen.
Uw comfort is ons vak, al jarenlang.